Kabak tatlısı yaparken sönmemiş kireç kullanmanın avantajlarını duymak gerçekten ilginç. Ancak bu yöntemi denemek konusunda biraz tereddütüm var. Özellikle aşırı kullanıldığı durumlarda kabakların yapısının bozulması ve tadının değişmesi beni düşündürüyor. Sizce sönmemiş kireç, tatlının tadını gerçekten maskeleyebiliyor mu? Ayrıca, kireç kullanmanın fazla sağlıklı olup olmadığı konusunda net bir fikir sahibi değilim. Sonuçta, kabak tatlısı yaparken geleneksel yöntemlerle de çok başarılı sonuçlar elde edilebilir. Deneyimleriniz var mı? Kireç kullandıysanız tadında nasıl bir değişiklik oldu?
Kabak tatlısı yaparken sönmemiş kireç kullanmanın avantajlarını duymak gerçekten ilginç. Ancak bu yöntemi denemek konusunda biraz tereddütüm var. Özellikle aşırı kullanıldığı durumlarda kabakların yapısının bozulması ve tadının değişmesi beni düşündürüyor. Sizce sönmemiş kireç, tatlının tadını gerçekten maskeleyebiliyor mu? Ayrıca, kireç kullanmanın fazla sağlıklı olup olmadığı konusunda net bir fikir sahibi değilim. Sonuçta, kabak tatlısı yaparken geleneksel yöntemlerle de çok başarılı sonuçlar elde edilebilir. Deneyimleriniz var mı? Kireç kullandıysanız tadında nasıl bir değişiklik oldu?
Cevap yaz