Kireç kabak tatlısını yapmayı düşünüyorum ama bazı detayları merak ediyorum. Özellikle kireçli su hazırlarken dikkat etmem gereken noktalar neler? Kabakları ne kadar süre bekletmem gerektiğini ve bu sürenin tatlıya etkisini öğrenmek istiyorum. Ayrıca, tatlının pişirme aşamasında nasıl bir kıvam elde etmem gerektiği konusunda önerilerin var mı? Yani kabakların dağılmadan pişmesi için özel bir yöntem var mı?
Kireç kabak tatlısını yapmayı düşünüyorum ama bazı detayları merak ediyorum. Özellikle kireçli su hazırlarken dikkat etmem gereken noktalar neler? Kabakları ne kadar süre bekletmem gerektiğini ve bu sürenin tatlıya etkisini öğrenmek istiyorum. Ayrıca, tatlının pişirme aşamasında nasıl bir kıvam elde etmem gerektiği konusunda önerilerin var mı? Yani kabakların dağılmadan pişmesi için özel bir yöntem var mı?
Cevap yaz